Na de Fleetwood Mac-klassiekers Rumours en Tusk krijgt op 29 juli ook het album Mirage een luxe heruitgave. De nieuwe set bevat nooit eerder uitgebrachte songs, livetracks en alternatieve versies.

Het oorspronkelijke album verscheen in juni 1982 als de opvolger van de vrij experimentele dubbel-lp Tusk, waarvan eind vorig jaar ook al een uitgebreide reissue uitkwam. Mirage bracht onder meer de hits Hold Me en Gypsy voort. Naast een nieuwe remaster van de plaat bevat de luxe uitgave een cd met B-kanten, alternatieve uitvoeringen en andere nummers die de originele tracklist niet haalden. Ook bijgevoegd is een disc met opnames van de Mirage-tournee van 1982, een lp en een dvd met een 5.1 surround mix. Een compleet overzicht van tracks kun je hier bekijken.

De bezetting die Mirage opnam (Lindsey Buckingham, Stevie Nicks, Christine McVie, John McVie en Mick Fleetwood) kwam in 2013 weer bij elkaar. Twee jaar later gaf deze line-up concerten in de Ziggo Dome. Ook werkte de band aan een nieuw album, dat nog moet verschijnen.