Producer Tony Visconti meldde eerder dit jaar al dat David Bowie voor zijn dood nog een aantal nieuwe nummers had opgenomen die niet op zijn laatste album Blackstar terecht waren gekomen. Drie van die songs zien in oktober alsnog het licht.

De drie tracks (No Plan, Killing A Little Time en When I Met You) zijn vanaf 21 oktober verkrijgbaar als onderdeel van het ‘cast album’ van de musical Lazarus, waar de zanger in de maanden voor zijn overlijden intensief aan meewerkte. Op deze dubbelplaat staan Bowie-songs in uitvoeringen van acteurs uit het stuk, aangevuld met enkele opnames van de meester zelf. Deze nummers nam hij op met dezelfde band die ook Blackstar inspeelde.

Deze maand, op 23 september, verschijnt ook een nieuwe box met werk van The Thin White Duke uit de jaren 1974-1976: Who Can I Be Now? getiteld. Bijzonder aan deze set is het nooit eerder verschenen album The Gouster, dat Bowie maakte voordat hij uiteindelijk besloot toch maar Young Americans uit te brengen. Volgens producer Tony Visconti kunnen fans zich verheugen op een ‘killer soulplaat’. Overigens is Who Can I Be Now? de opvolger van de vorig jaar verschenen boxset Five Years, die de periode 1969-1973 besloeg.