Europe

Vond CityRock 2016 nog alleen in Leeuwarden plaats, dit jaar wordt het festival voor het eerst op twee locaties georganiseerd! Onder andere Europe, UFO, Living Colour en Fischer-Z spelen op 8 en 9 september in zowel de Friese hoofdstad als Eindhoven en voor beide dagen mogen we 2×2 kaarten weggeven!

De line-up van de twee CityRock-dagen is inmiddels gecompleteerd. In het Klokgebouw in Eindhoven treden op 8 september vijf bands op: Europe, UFO, Fischer-Z, Living Colour en Navarone. Een dag later spelen dezelfde acts in Leeuwarden, maar het programma is daar iets uitgebreider. Behalve deze vijf namen maken daar namelijk ook King Of The World, The Grand East, Molstone en de Deep Purple-tributeband Purpendicular hun opwachting.

ClassicRockMag mag voor beide locaties 1×2 kaarten verloten! Wil jij kans maken? Stuur dan een mailtje naar redactie@classicrockmag.nl o.v.v. CityRock en vertel ons in welke van de twee steden je het festival zou willen bezoeken en waarom. Vergeet ook niet je NAW-gegevens door te geven!