Deze beelden zijn redelijk recent, maar toch kunnen we al spreken van een ‘classic video’. Op 2 december werd Led Zeppelin geëerd tijdens een Kennedy Center Honors show, en niet door de minsten. De dames Ann en Nancy Wilson van Heart zetten een verbijsterende versie van Stairway To Heaven neer, terwijl Robert Plant zichtbaar geraakt toekeek.

Led Zeppelin werd onderscheiden tijdens de Kennedy Center Honors voor de bijdrage van de band aan de Amerikaanse cultuur. Er was ook een show met grote sterren die enkele Zeppelin-klassiekers vertolkten, die eergisteren voor het eerst op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.

Voor Rock & Roll nam drummer Taylor Hawkins de leadzang over bij de Foo Fighters, Kid Rock zong Ramble On en Lenny Kravitz deed Whole Lotta Love, terwijl onder anderen President Obama en de mannen van Led Zeppelin toekeken. Het meest indrukwekkende optreden was van Ann en Nancy Wilson van Heart, die een magistrale versie van het zelden goed gecoverde magnum opus Stairway To Heaven ten gehore brachten. Jason Bonham, die met Page, Plant en Jones op de Celebration Day-dvd te zien is, zat achter de drums. En we zullen het maar gelijk toegeven: Robert Plant was niet de enige die zijn tranen niet in bedwang kon houden.