Op 24 mei 1986 werd het album Who Made Who van AC/DC uitgebracht op het Atlantic-label (onderdeel van WEA) in het VK, op Atco in de VS en op Albert Productions Ltd. in thuisland Australië. Het was de twaalfde plaat van de Australisch/Schotse hardrockband en het vijfde met zanger Brian Johnson.

Who Made Who was tevens de soundtrack voor de geflopte film Maximum Overdrive van schrijver/regisseur Stephen King en kan ook beschouwd worden als een verzamelalbum. Het album verscheen op vinyl, cassette en cd. Het copyright op de songs en het album berust bij het in ons land gevestigde bedrijf Leidseplein Presse B.V., wat wellicht een brievenbusfirma is zoals die ook van The Rolling Stones en U2 in ons land actief zijn.

Slechts drie van de opnames op het album zijn op het moment van verschijnen nieuw, de rest is afkomstig van eerdere lp’s. Deze drie zijn titelsong Who Made Who en de instrumentale songs D.T. en Chase The Ace. Deze songs werden speciaal voor dit album geschreven en opgenomen door AC/DC in de Bahama’s met George Young en Harry Vanda als producers; zij produceerden alle albums van de band tussen 1975 en 1978. De andere songs werden geproduceerd door Robert John “Mutt” Lange.

Het album telt negen songs (totale speelduur 37:50) en zes ervan zijn geschreven door Malcolm Young, Angus Young en Brian Johnson. Behalve op Ride On (gezongen door Bon Scott) zijn alle songs gezongen door Brian Johnson.

Kant A opent met Who Made Who, gevolgd door You Shook Me All Night Long (van Back In Black), D.T. (instrumental), geschreven door Malcolm en Angus Young, Sink The Pink (van Fly On The Wall) en Ride On (van Dirty Deeds Done Dirt Cheap), geschreven door Malcolm en Angus Young en Bon Scott. Kant B opent met Hells Bells (van Back in Black), gevolgd door Shake Your Foundations (van Fly On The Wall), Chase The Ace (instrumental), geschreven door Malcolm en Angus Young en tenslotte For Those About to Rock (We Salute You) (van For Those About to Rock We Salute You). Tijdens de sessies voor Who Made Who schreven Malcolm en Angus ook vijf korte instrumentale songs voor de filmsoundtrack: Death City, Bad Boy, Contre Attack, Scared en Humans Here, deze staan niet op het album.

De muzikanten op Who Made Who waren: Brian Johnson-leadzang, Angus Young-leadgitaar, Malcolm Young-slaggitaar, backing vocals, Cliff Williams-basgitaar, backing vocals, Simon Wright-drums, Bon Scott-leadzang op Ride On, Phil Rudd-drums op You Shook Me All Night Long, Ride On, Hells Bells en For Those About To Rock (We Salute You) en Mark Evans-basgitaar en backing vocals op Ride On.

De song Who Made Who werd op single uitgebracht en werd een behoorlijk succes, vooral door de leuke videoclip, waarin ruim driehonderd AC/DC-fans (ook Nederlandse, waaronder een kennis van ondergetekende) verkleed als Angus, dus in schooluniform en met een kartonnen rode Gibson SG gitaar, figureerden. De door David Mallet geregisseerde clip werd veelvuldig op de toenmalige muziekzender MTV gedraaid en zorgde daardoor voor flinke verkoopresultaten van het album. Op de 12 inch-single staat een langere mix van de song, die nu nog te vinden is op de Deluxe Edition van AC/DC’s Backtracks-boxset, op Disc 1, Studio Rarities. De song stond jarenlang op de setlist tijdens concerten, maar is sinds 1994 niet meer live uitgevoerd. Een live-versie staat op de live-cd AC/DC Live.

Het album bereikte de vierde plaats op de Australische albumlijst, terwijl nummer 33 op de Amerikaanse Billboard The 200 Albums Chart en nummer elf op de Britse albumlijst werd bereikt. In ons land wisten zowel het album als de single de hitlijsten niet te halen. In de VS werden ruim vijf miljoen exemplaren van het album verkocht, wat resulteerde in 5x platina onderscheidingen. In 2003 werd een geremasterde versie uitgebracht, zonder bonustracks, op Sony/BMG.