Tijdens de huidige tournee van Guns N’ Roses is er helaas geen sprake van een volledige reünie van de originele line-up, maar gisteravond voegde oud-drummer Steven Adler zich toch weer even bij zijn oude band tijdens een concert in Cincinnati.

Zoals bekend is Guns N’ Roses momenteel bezig met een bijzondere tournee, waarbij Axl Rose en Slash voor het eerst in lange tijd weer samenwerken. Van de oorspronkelijke bezetting doet ook bassist Duff McKagan mee. Gitarist Izzy Stradlin en drummer Steven Adler haakten helaas af, maar die laatste kwam gisteren alsnog opdraven om twee nummers mee te spelen met de band: Out Ta Get Me en My Michelle.

Er waren al eerder geruchten over een terugkeer van Adler, die in 1990 uit de band gezet werd. Zo zou de slagwerker eigenlijk al tijdens een intiem optreden in The Troubadour in Los Angeles op 1 april meedoen, maar dat ging volgens bronnen van L.A. Weekly niet door omdat hij aan zijn rug geopereerd moest worden.

Onlangs liet Slash in een interview met Aerosmith-drummer Joey Kramer weten dat de bandleden van Guns N’ Roses weer uitstekend met elkaar kunnen opschieten. “Het is allemaal heel surrealistisch voor mij”, vertelde de gitarist. “Iedereen kan het goed met elkaar vinden. Het heeft lang geduurd, maar het is allemaal cool tussen ons.”