Nadat Mötley Crüe begin vorig jaar tijdens een persconferentie aankondigde voor de allerlaatste keer op tournee te gaan, beloofde de band ook nog met een afscheidssingle te komen. De video van dat nummer, All Bad Things, is nu te bekijken.

All Bad Things werd in de lente van 2014 geschreven en opgenomen. De band heeft aangekondigd dat dit eerste Mötley Crüe-nummer sinds Sex uit 2012 ook de allerlaatste single zal zijn. Fragmenten van de track doken het afgelopen jaar al op, maar nu kunnen fans dus de volledige versie horen. Eerder zei drummer Tommy Lee over All Bad Things: “Het is best heavy, maar ook heel melodieus. Het gaat duidelijk over deze tijd met de band en hoe we ons hierbij voelen, allemaal samengevat in een nummer. Ik haat het om te moeten zeggen dat het een afscheid is, maar daar verwijst het natuurlijk wel naar.”

Mötley Crüe brengt dit afscheidslied morgen live ten gehore in de talkshow The Tonight Show With Jimmy Fallon. De single komt volgens eerdere berichten ook op een nieuwe compilatie van de band te staan, maar een volledig nieuw studioalbum werd eerder al door de glamrockers uitgesloten. Bassist Nikki Sixx gaf daar een verklaring voor in een interview met het Britse Classic Rock Magazine: “We hebben een aantal nummers geschreven. Maar dit is vervelend om te moeten vertellen en waarschijnlijk nog vervelender om te moeten horen: als je negen maanden lang aan een album werkt – met alle inspanningen die bij het opnemen, mixen en masteren komen kijken – en het vervolgens uitbrengt, wordt het door niemand gehoord.”

Bekijk de video van All Bad Things hieronder.