The Allman Brothers Band nam in oktober 2014 afscheid met het laatste concert in het Beacon Theater in New York, maar volgens bassist Oteil Burbridge zou Gregg Allman de legendarische groep volgend jaar zomaar weer bij elkaar kunnen brengen.

De website Jambase meldt dat Burbridge onlangs in een interview met The San Diego Union-Tribute gezegd heeft dat Gregg Allman open staat voor een reünie van The Allman Brothers Band: “Ik wacht altijd op het telefoontje. Gregg stuurde ons een tijdje geleden een berichtje: ‘Hey, misschien moeten we overwegen weer iets samen te doen in 2017.’ Ik zei: ik sta klaar, geef maar een gil!”

Begin 2014 kondigden gitaristen Warren Haynes en Derek Trucks aan uit The Allman Brothers Band te willen stappen na een laatste reeks shows in hetzelfde jaar. Beiden besloten zich met hun eigen projecten bezig te houden (Haynes met Gov’t Mule, Trucks met de Tedeschi Trucks Band). Gregg Allman bevestigde dat zijn band er na 45 jaar inderdaad mee ophield, maar vertelde daar toen ook al bij dat een reünie in de toekomst niet uitgesloten was. “Misschien komen we wel iedere vijf jaar weer samen voor wat losse optredens”, aldus de zanger/toetsenist in een gesprek met het Amerikaanse blad Relix.