Er waren waarschijnlijk nog maar weinig fans die verwachtten dat het ooit nog goed zou komen tussen Axl en Slash. Toch is de ruzie bijgelegd, zo meldt laatstgenoemde in een nieuw interview. Zal die gedroomde reünie van het ‘oude’ Guns N’ Roses dan toch werkelijkheid worden?

Axl en Slash kunnen blijkbaar weer met elkaar opschieten, maar een hereniging van Guns N’ Roses was al eerder niet uitgesloten. Nadat hij eerder liet weten moe te zijn van vragen over een reünie, verraste Slash in mei met een heel andere mededeling aan CBS News: “Ik denk dat het leuk kan zijn om dat ooit eens te proberen. Zeg nooit nooit.” En zijn terugkeer bij de band is al helemaal niet meer ondenkbaar sinds gitaristen DJ Ashba en Bumblefoot onlangs uit Guns N’ Roses stapten.

Nadat Slash in een interview met een Zweeds tv-programma (via Loudwire) gevraagd wordt naar de herstelde vriendschap met Axl, reageert de gitarist: “Het had waarschijnlijk al veel eerder moeten gebeuren. Maar het is heel cool om alle negatieve dingen die zo lang gespeeld hebben achter ons te laten.” Een vraag over de mogelijkheid van een Guns N’ Roses-reünie werd echter ontweken: “O, daar kan ik geen antwoord op geven. Maar laten we het over iets anders hebben, want dit is een oud onderwerp.”

Bassist Duff McKagan en gitarist Izzy Stradlin konden sowieso al goed overweg met Axl. Beide ex-leden van Guns N’ Roses speelden de afgelopen jaren een paar keer mee tijdens concerten van hun oude frontman.