Na de eerste single Time For Bedlam is er weer een nieuw nummer te beluisteren van het komende Deep Purple-album InFinite. Bekijk de video van All I Got Is You hieronder!

In de clip bij het nummer zijn beelden te zien uit de documentaire From Here To InFinite, die te vinden is op de dvd in de luxe uitgave van het komende album. De twintigste plaat van de band verschijnt op 7 april en bevat naast negen nieuwe songs ook een cover van een klassieker van The Doors: Roadhouse Blues. InFinite werd net als de voorganger Now What?! geproduceerd door de beroemde Bob Ezrin, bekend van zijn werk met onder andere KISS, Pink Floyd en Alice Cooper.

De plaat wordt dit jaar gepromoot met een nieuwe tournee. De titel daarvan, The Long Goodbye, doet vermoeden dat Deep Purple na bijna vijftig jaar van plan is ermee te stoppen, maar bassist Roger Glover vertelde onlangs aan Billboard dat niemand in de band nog wil denken aan stoppen. Op vrijdag 2 juni komen Glover, Ian Gillan, Steve Morse, Don Airey en Ian Paice ook naar Nederland. Op die dag staan de heren in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop is inmiddels gestart.