De voormalige Guns N’ Roses-leden Duff McKagan en Izzy Stradlin hebben samen een nummer opgenomen. Wanneer we het resultaat kunnen beluisteren is nog niet bekend, maar het duo gaat mogelijk nog vaker samenwerken in de studio.

Tegen de Argentijnse radiozender Vorterix zegt McKagan dat hij op zijn verjaardag (5 februari) met zijn oude bandmaat aan een nieuw nummer heeft gewerkt: “We hebben de studio van Josh Homme van Queens Of The Stone Age gebruikt. Die was nog vrij, dus Izzy, Taz [Bentley, drummer] en ik gingen naar binnen en hebben een geweldige tijd gehad. De track is net gemixt en het is een kick-ass song. We hadden veel lol en we gaan waarschijnlijk meer samenwerken.” De bassist kon nog niet zeggen of de opname gebruikt wordt voor zijn volgende soloplaat.

Izzy Stradlin maakte vanaf de oprichting tot 1991 deel uit van Guns N’ Roses. McKagan bleef nog wat langer; in 1997 stapte hij uit de succesvolle hardrockband. Beide mannen hebben na hun vertrek echter nog wel het podium gedeeld met Axl Rose en co. Zo verving McKagan in april vorig jaar tijdelijk bassist Tommy Stinson voor enkele shows van Guns N’ Roses in Zuid-Amerika.