De vier albums die de band Faces tussen 1970 en 1975 maakte, verschijnen op 28 augustus in een vinylbox. Op de vijf lp’s in deze set staan ook outtakes, livetracks en andere nummers die niet bij de originele platen zaten.

De boxset heeft de titel You Can Make Me Dance, Sing Or Anything…, verwijzend naar de laatste Faces-single You Can Make Me Dance, Sing Or Anything (Even Take The Dog For A Walk, Mend A Fuse, Fold Away The Ironing Board, Or Any Other Domestic Shortcomings). Dat nummer is een van de tracks op de vijfde lp met non-album-songs van de band, waaronder ook de B-kant As Long As You Tell Him en de hit Pool Hall Richard.

Verder bestaat de box dus uit de vier studioplaten die Rod Stewart, Ronnie Wood, Ronnie Lane, Ian McLagan en Kenney Jones onder de naam Faces maakten: First Step (1970), Long Player (1971), A Nod Is As Good As A Wink… To A Blind Horse (1971) en Ooh La La (1973). Elk van deze albums komt met het originele artwork, inclusief de bewegende ogen en mond op de hoes van de laatstgenoemde lp. Ook zijn de vier originele langspelers aangevuld met alternatieve versies, outtakes en livetracks.

Een Faces-reünie is, ondanks het gemis van wijlen Ronnie Lane en Ian McLagan, nog steeds niet uitgesloten. Aan het Britse Classic Rock Magazine vertelde Ron Wood vorige maand dat het hem een goed idee lijkt om alsnog bij elkaar te komen, maar dan met Steve Winwood erbij.