Nadat de afgelopen jaren onder meer Rumours en Tusk al aan de beurt waren, verschijnt op 10 maart een heruitgave van een andere albumklassieker van Fleetwood Mac: Tango In The Night. De luxe editie bevat onder meer nooit eerder verschenen opnames, B-kanten en een dvd met de originele videoclips.

Het in 1987 verschenen Tango In The Night was het veertiende album van Fleetwood Mac en opnieuw een groot succes voor de band. Singles als Little Lies, Big Love en Everywhere werden dikke hits. De plaat verschijnt in maart opnieuw op cd, als dubbel-cd en als luxe editie, bestaande uit drie cd’s, een lp en een dvd. Tussen het bonusmateriaal vinden we onder meer een nooit eerder verschenen alternatieve versie van Mystified, demo’s van verschillende albumsongs, de volledige versie van You And I, Part I & II, remixen en de zeldzame B-kanten Down Endless Street en Ricky. Op de bijgevoegde dvd staan onder meer de clips van Big Love, Seven Wonders, Little Lies, Family Man en Everywhere.

Tango In The Night is nog altijd het laatste album van Fleetwood Macs klassieke bezetting met Lindsey Buckingham, Stevie Nicks, Christine McVie, John McVie en Mick Fleetwood. Inmiddels is deze line-up weer bij elkaar en het vijftal maakte plannen voor een nieuwe studiorelease, maar die lijkt er toch niet te komen. Wel hebben Buckingham en Christine McVie als duo een plaat gemaakt, waar ook John McVie en Fleetwood aan bijgedragen hebben. Het resultaat, simpelweg Buckingham McVie getiteld, wordt in mei verwacht.