Leek Graham Nash eerder deze week nog enigszins open te staan voor een CSN- reünie, nu heeft de zanger met duidelijke taal bevestigd dat fans daar zeker niet op hoeven te rekenen.

In maart dit jaar werd bekend dat Nash een fikse ruzie met David Crosby had. In een interview met het Nederlandse muziekblad Lust For Life onthulde eerstgenoemde dat hij ‘verschrikkelijk’ behandeld was door zijn collega, om vervolgens de kans op een reünie van Crosby, Stills & Nash keihard van tafel te vegen: “Je vroeg me of er nog meer van CSN komt? Nou, mijn antwoord is nee. En dat is heel treurig, want we zijn best goed. Maar ik ben op dit moment niet zo dol op David Crosby. Hij heeft me verschrikkelijk behandeld de afgelopen twee jaar.” Neil Young liet later echter weten dat hij niet uitsluit dat hij ooit weer met Crosby, Stills & Nash optreedt.

Rolling Stone sprak onlangs weer met Nash en de zanger leek verrassend genoeg inmiddels toch een beetje open te staan voor een hereniging van het trio (of kwartet, als Young van de partij is). “Neil heeft gelijk, je weet het nooit. Er zijn tijden geweest waarin ik zo pissig was op ons allemaal omdat we tijd verspilden dat ik met geen van hen praatte. Maar als Crosby langskomt en me vier nummers laat horen die me helemaal omver blazen… wat kan een muzikant als ik dan doen – hoe kwaad we ook op elkaar zijn?”

De entertainmentwebsite TMZ vroeg Nash om verduidelijking: ziet hij zo’n reünie nou wel of niet gebeuren? Het antwoord is kort en duidelijk: “No way!”