Niet alleen Metallica is binnenkort te bewonderen in 3D, ook Guns N’ Roses brengt dit jaar een concertfilm uit in deze vorm. De show werd afgelopen november opgenomen in het Hard Rock Hotel in Las Vegas en er is alvast een voorproefje online gezet.

Axl Rose en zijn mannen speelden op 21 november hun ‘Appetite For Democracy’-show in Las Vegas. Zoals de titel al aangeeft, kwamen tracks uit het hele GN’R-repertoire aan bod, van debuut Appetite For Destruction (1987) tot en met Chinese Democracy (2008). Tijdens het concert speelde Guns N’ Roses covers van classic rocklegendes Pink Floyd (Another Brick In The Wall Pt. 2), The Who (The Seeker) en Neil Young (Don’t Let It Bring You Down). Verder ontbreken natuurlijk Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O’ Mine en Paradise City niet op de setlist.

De show zal ook op dvd uitkomen. De exacte releasedatum daarvan is nog niet bekend. Wel is Paradise City, het laatste nummer van de show, al online te zien. De concertfilm belooft het nodige spektakel: in deze video wordt de band ondersteund door vuurwerk, confetti en paaldanseressen.