Een nieuwe concertregistratie van KISS is altijd iets om naar uit te kijken en dat geldt dus ook voor de dvd KISS Rocks Vegas, die is aangekondigd voor release in augustus. De in november 2014 opgenomen show verschijnt dan ook op blu-ray.

KISS Rocks Vegas draaide in mei al wereldwijd in bioscopen en is vanaf 26 augustus ook verkrijgbaar op dvd en blu-ray. De opnames zijn gemaakt toen de band in 2014 – het jaar waarin KISS werd ingehuldigd in de Rock & Roll Hall Of Fame – het veertigjarig bestaan vierde en meerdere optredens gaf in het Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas. Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer en Eric Singer speelden er hoogtepunten uit hun hele carrière: van vroege classics als Black Diamond en Detroit Rock City tot recentere krakers als Hell Or Hallelujah. Als bonus zijn zeven akoestische nummers toegevoegd.

‘The hottest band in the world’ speelde in juni vorig jaar nog in de Ziggo Dome, Amsterdam, in dezelfde bezetting. Een reünie van de klassieke line-up met drummer Peter Criss en gitarist Ace Frehley lijkt onwaarschijnlijk, maar onlangs werkte laatstgenoemde wel weer samen met Paul Stanley. Het duo nam de Free-cover Fire And Water op voor Frehleys nieuwste album Origins Vol. 1.

Bekijk hieronder de tracklist en trailer van KISS Rocks Vegas.

Detroit Rock City
Creatures Of The Night
Psycho Circus
Parasite
War Machine
Tears Are Falling
Deuce
Lick It Up
I Love It Loud
Hell Or Hallelujah & Tommy Thayer Solo
God Of Thunder
Do You Love Me
Love Gun
Black Diamond
Shout It Out Loud
Rock And Roll All Night
Coming Home (acoustic)
Plaster Caster (acoustic)
Hard Luck Woman (acoustic)
Christine Sixteen (acoustic)
Goin’ Blind (acoustic)
Love Her All I Can (acoustic)
Beth (acoustic)