Bob Dylan komt vrijdag 2 november met More Blood, More Tracks. Dit album is aflevering 14 uit zijn Bootleg Series en bevat alle outtakes van zijn lp Blood On The Tracks uit 1975. Net als andere delen uit de Bootleg Series, verschijnt More Blood, More Tracks in verschillende versies.

Blood On The Tracks wordt wel gezien als de ‘echtscheidingsplaat’ van Dylan. Helemaal terecht is dat niet, het zou nog vier jaar duren voordat het huwelijk met Sara Dylan-Lownds definitief wordt beëindigd. In vier sessies in september 1974 neemt Dylan deze plaat op in New York.

De opnames laat hij aan zijn jongere broer David Zimmerman horen, die hem ervan weet te overtuigen dat de versies nog niet ‘af’ zijn. Zimmerman regelt in Minneapolis een aantal lokale sessie-muzikanten, waarmee Dylan een handvol nummers opnieuw op de plaat zet. Deze opnames vormen de standaard voor Blood On The Tracks.

Deze opnames zijn de eerste editie van More Blood, More Tracks. Versie twee is de dubbel-lp-variant van deze cd. De derde uitgave van More Blood, More Tracks is een box met zes cd’s met alle opnames voor Blood On The Tracks. Met recht meer bloed en meer opnames. De gelimiteerde box-set heeft liner notes van rock-chroniqueur Jeff Slate en een reproductie van Dylans aantekeningen.