Twee films van Neil Young die lange tijd niet leverbaar waren, worden in april opnieuw uitgebracht. Het gaat om de concertregistratie Rust Never Sleeps (1979) en de speelfilm Human Highway (1982). Die laatste verschijnt zelfs helemaal voor het eerst op dvd.

Beide films werden geregisseerd door Bernard Shakey, een van Neil Youngs pseudoniemen. Rust Never Sleeps bevat beelden van shows die de Canadese zanger met zijn band Crazy Horse in 1978 gaf. De concertregistratie wordt vaak gezien als een van de betere in het genre en wisselt soloakoestische uitvoeringen af met rocksongs als Like A Hurricane, Cortez The Killer en Hey Hey, My My (Into The Black). De film verscheen eerder al op dvd via het label Sanctuary.

Op 22 april verschijnt ook de destijds neergesabelde komedie Human Highway uit 1982 op dvd. In deze behoorlijk absurde film, eerder alleen verkrijgbaar op vhs, speelt Young zelf de hoofdrol als een niet al te snuggere automonteur, terwijl ook beroemde acteurs als Dean Stockwell (tevens co-regisseur) en Dennis Hopper op de castlijst staan. Verder duikt ook de new wave-band Devo op, wat onder meer een bijzondere versie van Hey Hey, My My (Into The Black) oplevert (zie hieronder).

Neil Youngs filmografie als regisseur bestaat verder uit de experimentele documentaire Journey Through The Past (op dvd uitgebracht als onderdeel van de boxset Archives Vol. 1: 1963-1972), de film bij het album Greendale en de documentaire CSNY/Déjà Vu, over de reünietournee van Crosby, Stills, Nash & Young in 2006.