Heruitgaven van de twee albums die The Doors maakte zonder Jim Morrison lagen al langer in de planning, maar in september gaat het er echt van komen. Other Voices en Full Circle verschijnen dan samen op een dubbel-cd en los van elkaar op vinyl.

Wie geen groot fan van The Doors is, weet mogelijk niet eens dat toetsenist Ray Manzarek, gitarist Robby Krieger en drummer John Densmore na het overlijden van hun frontman in 1971 nog twee albums hebben gemaakt. Op het kort na Morrisons dood verschenen Other Voices en de opvolger Full Circle (1972) namen Manzarek en Krieger de leadzang voor hun rekening. Beide lp’s waren lange tijd niet meer leverbaar en een (onofficiële) cd-release vond pas in 2006 plaats.

Robby Krieger zei vorig jaar in een interview met Lust For Life Magazine over de heruitgaven: “Ik weet eigenlijk niet waarom die nog niet verschenen zijn. Ik vond sommige nummers op die platen echt goed, al weet ik niet of je ze echt Doors-albums kunt noemen, want uiteraard was Jim er niet meer bij. Ray en ik zongen de nummers, wat waarschijnlijk niet zo’n goed idee was, haha. We hadden wel mooi een hit met The Mosquito [van het album Full Circle, red.]. Sterker nog: het is na Light My Fire onze grootste internationale hit. Waarschijnlijk omdat we in het Spaans zongen.”

Other Voices en Full Circle zijn vanaf 4 september samen verkrijgbaar op een dubbel-cd. Daar is ook de bonustrack Treetrunk, de non-album B-kant van de single Get Up And Dance, aan toegevoegd.