Volgens Roger Taylor is het ‘goed mogelijk’ dat hij en Queen-bandmaat Brian May nieuwe songs opnemen met zanger Adam Lambert. “Als we al iets gaan doen in de toekomst, moet het iets nieuws zijn”, aldus de drummer.

“Ik weet niet hoe nieuw de songs zouden klinken, maar ik denk dat Brian en ik met één of twee nummers kunnen komen die voor ons gevoel wel zouden kunnen passen”, vertelt Taylor verder in een video-interview met Planet Rock. De afgelopen jaren toerden hij en gitarist Brian May onder de naam Queen, aangevuld met zanger Adam Lambert. Zo stond het trio in januari vorig jaar nog in de Ziggo Dome, Amsterdam. Eerder noemde Taylor nieuwe opnames al ‘een logische stap’.

Na het overlijden van Freddie Mercury in 1991 kwamen de overige leden nog enkele keren samen in de studio. In 1995 voltooiden ze opnames van voor het overlijden van de zanger voor het album Made In Heaven en twee jaar later volgde de single No-One But You (Only The Good Die Young), voordat bassist John Deacon definitief uit de muziekbusiness stapte. May en Taylor namen in 2008 nog een volledig album op met zanger Paul Rodgers (The Cosmos Rocks). Er zou ook sprake zijn van een plaat met nooit verschenen opnames met Mercury, maar uiteindelijk verschenen in 2014 slechts enkele ‘nieuwe’ songs op de compilatie Queen Forever.