Het werk van The Rolling Stones uit de jaren zestig wordt verzameld in een nieuwe box. De zestien lp’s (of vijftien cd’s) tellende set bevat alle albums die de band in dat decennium maakte en een nieuwe compilatie met b-kanten en zeldzaam materiaal.

The Rolling Stones In Mono verschijnt op 30 september en is gevuld met veertien albums: van het debuut uit 1964 tot en met Let It Bleed (1969). Platen als Out Of Our Heads en Aftermath verschenen destijds in zowel UK- als US-uitgaven en in die gevallen zijn beide uitvoeringen toegevoegd. Voor de nieuwe remasters, gemaakt door engineer Bob Ludwig, zijn de originele mono-bronnen gebruikt. Het vijftiende album in de boxset is de compilatie Stray Cats: een dubbel-lp (of enkele cd) met a- en b-kanten die niet op de reguliere langspelers stonden. Volgens Vintage Vinyl News worden de verschillende albums naar verwachting in 2017 ook los van elkaar uitgebracht.

Ondertussen zijn de Stones ook bezig met nieuw materiaal. De langverwachte opvolger van A Bigger Bang (2005) zou volgens eerdere berichten in het teken staan van de blues en er zou een bijzondere gastartiest op te horen zijn: Eric Clapton.