Ter promotie van het nieuwe livealbum Tokyo Dome Live In Concert trad Van Halen onlangs op in het Amerikaanse televisieprogramma Jimmy Kimmel Live. Beelden van frontman David Lee Roth – met een bloedende neus – en de rest van de hardrockband die onder meer Panama en Hot For Teacher spelen, zijn hieronder te bekijken.

Heel Hollywood Boulevard werd afgezet voor het optreden van Van Halen, dat in twee delen te zien was in Kimmels show. Tijdens het openingsnummer Panama raakte David Lee Roth geblesseerd aan zijn neus terwijl hij met een stok aan het zwaaien was. De show werd even stilgezet, waarna de zanger terugkeerde met een pleister op zijn neus en de band een tweede poging deed. Naast Panama speelde Van Halen de fanfavorieten Runnin’ With The Devil, Hot For Teacher, Eruption, You Really Got Me een heel klein gedeelte van Dance The Night Away. De uitvoeringen zijn hieronder te bekijken.

Onlangs verscheen Tokyo Dome Live In Concert, de eerste concertregistratie van de band met David Lee Roth, opgenomen in juni 2013. Daarnaast worden fans verwend met nieuwe luxe heruitgaven van de twee geliefde albums Van Halen (1978) en 1984 (1984). Jimmy Kimmel Live is overigens niet het enige populaire programma waarin de heren optreden. Vanavond komen ze namelijk ook nog even langs in de show van Ellen DeGeneres.